music player
I made this music player at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 18, 2007

Pringles tak halal?


WHOOOWWWW .......



Don't eat this one!




p/s Hafiz pesan, " kita tak boleh makan pringles banyak-banyak. Sebab nanti kucing nak makan pringles, pringles dah habis.... kesian kucing ....... " Meowwww!

p/s That is NOT ibu in the background.

20 comments:

WANSHANA said...

HAHAHAHAHAHAHA!!!

Sikit punya AYU ke kucing yang diharamkan makan itew...

IBU said...

mata biru yewww..... hehehe...

kc said...

perghh, kuchen skg dasat2 belaka. makan pun tak main lah nasik ngan ikan bilis jer...isk isk

D said...

Memang tak halal dunia akhirat... HaHa!!

Kerp (Ph.D) said...

teaser!

hihi...berderau darah. i had more than half can last night, of the exact brand, exact flavour of sour cream & onion.

*IBU, nak minta maaf atas segala kata2 kesat dlm blog saya. lets hope no kids would ever stumble upon my blog buat masa ni. will try and get a new entry posted the soonest.

Pi Bani said...

Aduuhh... imagine gi beli pringles, buka-buka keluar kucing... mau terperanjat beruk... or is it terperanjat kucing?

p/s siapa punya angkara masukkan kucing dalam bekas pringles tu?!!

U.Lee said...

Hello Ibu, da lama ta'jumpa. Ini saya, uncle Lee. I was over at D's place nampak your callsign.
Can see you change your blog decor since I was last here.
Pringles? Hard to stop when start on one.
Here's wishing you and family happy holidays and a very happy new year, Ibu. Best regards, UL.

U.Lee said...

Hello Ibu, I noticed you have my old blog name 'moonlight and roses'. Itu da retired, saya da tuka baru nama, 'Moonlight rendezvous'....more ahemmm, romantic. Ya? Ha ha. Lee.

Leymah Giggs said...

comeynye..

zaitgha said...

ha ha ha...i love cats they are just adorable kan?? but bad experience made me not wanting to keep another one....sad story actually

Selamat Aidil Adha to you and the family...

simah said...

pringles.. memang berhantu...i cant ever resist that green pack!

weiiiiiiii apa ni *buli* kuching tu!! nanti i tunjukk kat hatice mesti dia mengamuk hahahahahaha..i told my mom to *pelihara* anak anak kuching yg 10 ekor kat rumah tu baik baik... hatic n baddin balik nak main...:0)

sempena bulan yg mulia ni.. kami disini sekeluarga ingin mengucapkan salam aidiladha..maaf zahir da batin...

apa yg terkurang dan tersalah semas akak kat sini minta dimaafkan.. dan satu beg goodies tu..minta dihalalkan :0)

sYaNa said...

alahai .... ingatkan betul tadi, dah la pringles fayveret adik2 hehehe .... muat anak kuching tu ek?


selamat hari raya :o)

Raden Galoh said...

Ibu oh Ibu...that anak kucin' is so cute and to hv it muat dlm tin pringles tu...lg buat ia comel...

Pringles, sapa yg tak suka ek? anak2 sy panggil keropok tok misai tebal...Hahahaha... apa tagline dia? Once poped you can't stop...real tu!

Have a great weekend, Ibu.

mommyincrisis said...

a cute cat.....just to see not to be eaten...tapi teringat plak masa kecik2 dulu pernah heboh psal org jual pau inti daging kucing......haru2.....

Akmal said...

Ibu,
Hahahaha. Apahal kucing tu buat rumah kat dalam bekas pringles tu? Merajuk ape?
Yang ni serius tak halal. Serius....

idham said...

:) cute!!!

IDHAM

kc said...

okay mom! u had just been tagged by me! there's no way escaping, u gotta do it like everyone else...tee hee hee. good luck!

IBU said...

Thank you ALL for dropping by.

Oppss! I did it again - tak dan nak reply each one individually. Spirit is willing, flesh is weak... hehehe...

But just to get one thing straight. Kucing yang cute itewww bukan kucing kami. Dan bukan juga kami yang masukkan dia dalam cylinder pringles tau....

HABISSS??!! Siapa punya angkara?

Bak kata Datuk Berseri, hmm... biarlah rahsia.... :)

IBU said...

KC !!! Ayoyo kadavalei ... tag apokobondo nya ni?

IBU said...

KC !!! Ayoyo kadavalei ... tag apokobondo nya ni?