music player
I made this music player at MyFlashFetish.com.

Friday, December 01, 2006

Kasut Raya


Sepasang kasut anak lelaki boleh beli 2-3 pasang kasut ibu.

Untuk 3 orang anak lelaki? Cair credit card!

Mujurlah raya setahun sekali (raya yg nak kena belikan anak-anak kasut ler!)

Mujurlah manusia ni dicipta hanya ada sepasang kaki seorang (maximum). Kalau macam caterpillar, tak ke naya?

Mujurlah hari tu pakai credit card ayah .....

ahahaha.... uhuhuhu... bestnyer!

p/s Ingat lagu Aznil, "Jangan, jangan, jangan...jangan cepat marah, nanti cepat tua, bikin gaduh saja ...." :D

6 comments:

Mama Singa said...

salam ibu..

seronok baca cerita ibu..

raya haji x beli kasut baru ker..?

Kak Elle said...

Salam dari sg.thanx for visiting me.Macam ni lah kalau ada anak2 mereka lah yg di dulukan kan?So u ada 3 musketeers eh?

AuntyN said...

Salam Ibu.

AN ada 4 anak dara hehe. Tahun ni kasut raya semua nak beli kasut BUM. 4 pasang sekali gus, ambik ko!! hehe

nuar said...

raya yang lepas.. saya tak beli kasut raya or selipar raya pun.. coz raya gaji tak masuk... hahaha. lucky me takde credit card.. kalau tak confirm now tanggung hutang lagi.. :D

marlinabaharom said...

kalau hari hari pakai credit card ayah lagi best kan IBU!

abe MC said...

kalau kasut nike adidas..memang ler bole beli 2-3 kasut mama. Cuba beli kasut bata ke...bubble gummers...bole dpt 10 pasang.